Slider

Spune-le prietenilor

Un Dorel bucurestean scos cu excavatorul de pe o plaja din Mamaia


     Salutare tuturor ! M-am amuzat teribil când am văzut ce-a pățit weekend-ul acesta un smecheraș de București pe plajă la Mamaia. Acest neisprăvit (să-l poreclim Dorel) s-a gândit că ar fi o idee minunată să intre cu Mustang-ul său de zeci de mii de euro pe plajă, probabil ca să facă drift-uri pe nisip. Ceea ce amărâtul din imagini n-a putut să prevadă a fost factorul "gardă joasă" al bolidului, fapt ce a determinat blocarea acestuia în dunele de nisip. Comicul de situație este savuros, întrucât îi vedem pe toți cei de la fața locului cum se chinuie să-l scoată pe șofer din această situație incomodă.
     Personal, mă bucur din tot sufletul pentru necazul lui, pentru că așa-i trebuie dacă e un nesimțit și intră cu mașina pe plajă fără să-i pese de nicio regulă a bunului simț. Dacă tot vrei să te dai smardoi și să te plimbi cu mașina pe pajă, măcar fă-o cum trebuie, cu un BMW din anii 1997-2004 care are TX la număr (sau orice altul pe bulgari), jante de 17, faruri cu xenon și multe cruci prinse de oglindă, ca orice constănțean "adevăraaat".
     Pe final vă las să vă amuzați de această filmare și îl felicit pe cel care a realizat-o. Pentru el și mulți alții asemenea care surprind momentele cele mai importante fără ca măcar să le fie cunoscută identitatea, voi cere ridicarea în Constangeles a unui monument dedicat Cameramanului Necunoscut. Voi ce părere aveți ? Credeți că poliția își face treaba bine în oraș ?

Sursa : Cuget Liber
    

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comentarii: