Slider

Spune-le prietenilor

Constanta, iesi afara sa arati ca iti pasa !


     Salutare fraților. România trece prin niște momente minunate zilele acestea, întrucât cetățenii conștientizează într-un final că trebuie să protesteze împotriva corupției, clasei politice mizere și a nepăsării autorităților.
     În Constanța se organizează proteste de câteva zile în semn de solidaritate cu cei care au murit în Club Colectiv dar și cu cei care protestează în Piața Universității.
Astă seară, fiind vineri, mă aștept să vină cât mai multă lume la harta Dobrogei din parcul Primăriei pentru a aduce un omagiu celor arși vinerea trecută, dar și pentru a protesta pentru libertatea țării. Vă invit pe toți să veniți în seara aceasta dacă vă pasă de viitorul nostru. Nu mai stați sub plăpumioară la căldurică și veniți să vă spuneți punctul de vedere și să boicotați clasa politică.
     NOI suntem generația căreia i s-a promis libertatea dar, se pare că tot foștii securiști au pus mâna pe putere în frunte cu Parlamentul și Biserica. Cerem dizolvarea Parlamentului care numai în 2015 a votat dublarea salariilor parlamentarilor.
     Purtați cu voi steagul României cât de mic ar fi, și fiți pașnici. Ne vedem diseară ca să schimbăm lucruri în țara asta. Să nu vă fie frică, NOI presa suntem cu VOI ! România nu uita, Constanța-i de partea ta ! #Colectiv


Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii: