Slider

Spune-le prietenilor

Mese goale, ambulanțe pline !


     Salutare și Paște Fericit ! Presupunând că sunteți acasă bine-merci, și nu sunteți la spital când citiți asta, o să vorbim puțin despre cum s-au îndopat românii de sărbători.

     Cu toate sfaturile specialiștilor care îi avertizau pe români să fie cumpătați la masa de Paște, multora le-a fost imposibil să nu guste din toate preparatele. Și nu doar cei care au mâncat mult și cu poftă au avut nevoie de ajutorul medicilor, și persoanele care preferă să sărbătorească cu lichide au avut de suferit, întrucât mulți nu au știut când să se oprească.
În Capitală, 496 de bucureșteni au sunat la ambulanță, dintre care 319 cazuri au fost urgențe.
     La Constanța, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat aproximativ 300 de urgențe medicale, dintre care multe au fost cauzate de consumul de alcool în exces. Nu m-aș mira să avem la bilanț și câteva cazuri de intoxicații cu metanol (alcool metilic), nu de alta da' în Călărași e la modă.
     Să nu ne grăbim cu concluziile, întrucât aceasta a fost doar prima zi de sărbătoare, mai urmează două, și sunt sigur că cine n-a fost răpus de drob și sarmale astăzi va ajunge la UPU mâine din cauza mielului la tavă sau a ouălor.
     Lăsând gluma la o parte, este trist că ne lăsăm duși de val așa de ușor și ne îndopăm până plesnim. Mâine eu voi investi 20 de lei în sănătatea mea, și voi mânca somon cu salată roșie. Vă sfătuiesc și pe voi să alegeți ceva ușor, ca să nu vă viziteze SMURD-ul.
     Iar dacă vă simțiți rău, uitați aici soluția, dată de Unguru' Bulan :


 Nu uitați să dați un Like :)
Sursa : TV Neptun

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu