Slider

Spune-le prietenilor

Expoziție superbă de fotografie deschisă în Mamaia

 

     Salutare prieteni. Noi constănțenii preferăm să ne plimbăm prin centrul vechi în detrimentul stațiunii Mamaia, deoarece există diverși factori care creează un disconfort audio-vizual, spus mai pe românește : sunt mulți țărani, cocalari și pipițe prin peisaj și astfel promenada devine destul de pestriță și neplăcută plimbării.
     Totuși, chiar și în aceste condiții există raze de speranță. Pe cerul înnorat al Mamaiei plin cu promiscuitate, o rază de cultură și bun gust își face loc și luminează întreaga promenadă. Domnul fotograf Alex Mușat, cunoscut de către constănțeni pentru profesionalismul său, a reușit să îmbine arta fotografiei cu promenada populată a stațiunii Mamaia, tocmai în aceste zile în care prăznuim Ziua Mondială a Fotografiei.
     Cu mult curaj și îndemânare, Alex Mușat a reușit să surprindă în expoziția sa unele dintre cele mai importante momente ale vieții, nașterea și nunta, acestea reprezentând motive puternice umane fiind realizate într-o cromatică excepțională care se îmbină exact cu tema aleasă.
     Această expoziție ține o săptămână și a fost vizitată deja de foarte multă lume, turiști și localnici, și vă invit cu drag să aruncați un ochi asupra acestor fotografii, ele constituind un motiv de relaxare în aglomerata stațiune de pe litoral. Cortul în care este amenajată expoziția se află la piațeta Cazino din stațiunea Mamaia, vis-a-vis de scena Fashion TV. Spor la vizitat și week-end plăcut !

 




Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu