Slider

Spune-le prietenilor

BĂTRÂNĂ EVAZIONISTĂ, DELAPIDEAZĂ STATUL !


     Salutare lume ! O nouă prostie făcută de angajații dobitoci de la ANAF ! Aceștia, probabil din neajunsuri intelectuale, sau prea mult zel au confiscat toate urzicile une bătrâne din Vrancea. Bătrâna vindea urzici pe o băncuță în piață pentru a putea supraviețui, pentru că cel mai probabil are o pensie de căcat asemenea multor pensionari, iar cei de la antifraudă văzând-o i-au ridicat urzicile în valoare de 5 lei și au amendat-o, pe motiv că nu are certificat de producător. Da ! Ați citit bine ! O bătrână încerca să supraviețuiască, și statul nu o lasă.
     Băi nenorociților de la ANAF, în loc să îi cumpărați urzici doar ca să o ajutați să trăiască, pentru că ar putea să vă fie mamă sau bunică, voi îi puneți o piedică și o condamnați la sărăcie. Cu ce dracu' prejudicia statul, o bătrână care are o tufă de urzici în curte, și le vinde pe câțiva lei ? În loc să vă ocupați de fraude mari (cum ar fi Dragonul Roșu) voi băgați spaima în bătrâni și în clienții teraselor din Mamaia.
     Am eu boală pe pensionarii nebuni din RATC, dar asta este o MARE NEDREPTATE ! Cineva trebuie să ia măsuri în vederea sancționări angajaților care au hățuit biata femeie.
     Și totuși, mă întreb ce au făcut cu ele ? Le-au dus în vistieria ANAF ? Sunt sigur că printre saci de bani confiscați, își găsește locul și o pungă de urzici. Cel mai bine ar fi să le facă șampon, ca să se spele pe cap cu agenția lor cu tot !
     Săraca bătrână mai bine ar vinde cannabis la legătură, ar scoate bani mai mulți și ANAF-ul ar lăsa-o cu siguranță în pace, fiindcă numai asta știe statul să sprijine. Aștept opiniile voastre.

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu