Slider

Spune-le prietenilor

Pensionari nesupravegheați s-au batut în autobuz !


     Salutare dragi constănțeni ! Minunatul nostru oraș ne furnizează zi de zi materiale de amuzament dar și de uluire. Iată despre ce este vorba :
     Ieri într-unul din autobuze o doamnă s-a așezat pe unul dintre scaunele pensionarilor. Un domn de vârsta a treia, ca să nu zic un moș nesimțit, o bruschează pe doamnă și o împinge de pe scaun supărat că nu a mai apucat loc. Doamna speriată și indignată, îi cere socoteală bătrânului, dar acesta în replică îi frige doamnei o cârjă peste ochii cu o poftă pe care numai tovarășul Vișinescu o avea când bătea deținuții. Oamenii din autobuz încep să strige la moș dar acesta nu încetează, până când se dezechilibrează și cade. Călătorii încearcă să îl gonească din autobuz, dar acesta senin și liniștit se așază pe locul mult dorit și își continuă călătoria ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
      Despre asta e vorba oameni buni ! De foarte mult timp în articole fac referințe la pensionarii agresivi din autobuze. De cum urci le poți vedea privirile tăioase de oameni răi, invidioși pe alții pentru că sunt tineri și pentru că trăiesc sănătoși. Îi vedem cu toții cum se schimbă de pe un loc pe altul cum se eliberează, cum se bagă să urce când lumea coboară, cum se iau la ceartă că vor geamul închis cu 35 de grade în autobuz și cum stau până în ultima clipă și abia apoi își iau câte 5 papornițe și se înghesuie să coboare, când autobuzul pleacă. Sper că odată cu trecerea timpului lucrurile se vor așeza pe făgașul normal (dacă înțelegeți la ce mă refer :) ).
     Să nu mă înțelegeți greșit, există și pensionari buni, amabili, gentili și săritori dar aceștia sunt mult mai puțini. De aici deduc un singur lucru : "Oamenii răi și proști, la bătrânețe rămân la fel, iar oamenii buni și inteligenți devin și înțelepți odată cu vârsta" (D. Matei, 2015).
     Voi ce părere aveți ? Vă aștept cu drag comentariile ! VIDEO :

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comentarii:

  1. Si eu am avut probleme cu ei. Nu putem decat spera la un viitor mai bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eo cred că aia o fu dă vină !!!! io fi sarit in faTa si io fi lu-at locu

    RăspundețiȘtergere