Slider

Spune-le prietenilor

Vaslui, sau buba neagra a României !


     Salutare. Sunt siderat de ceea ce se întâmplă în țărișoara noastră. Nu mai stau să vă povestesc ceea ce s-a întâmplat, pe scurt 7 brute din Vaslui, au tăbărât pe o elevă și au violat-o până a leșinat.
Tinerii au fost puși în libertate sub control judiciar fără interdicția de a părăsi țara, iar prin urmare 2 dintre ei sunt acum în Spania, iar restul se plimbă nestingheriți pe ulițele vasluiene. Când am auzit prima oară această știre, primul meu sentiment a fost de bucurie, pentru că sunt constănțean, și deși avem și noi meltenii și smecherașii noștrii, aceștia nu fac atât de mult rău.
       Partea cea mai rea, este că sunt mulți localnici care socot fapta tinerilor "o greșeală a tinereții", și consideră că "5 minute de plăcere nu trebuie pedepsite cu închisoarea". Evident, și localnicii asemenea făptașilor sunt niște cretini. Ultimele scursuri ale societății care probabil au avut la origini mici fragmente de moralitate dar acestea au fost cu timpul spălate de alcool. Și nu glumesc, vasluienii aceștia tineri sunt probabil făcuți la beție de părinții lor, care și ei probabil sunt făcuți la beție de părinții lor care garantat au fost concepuți la beție și tot așa, din generație în generație neuronii se împuținează.
     Să nu mă înțelegeți greșit, am prieteni originari din Vaslui (Bârlad chiar) cu care mă înțeleg foarte bine. Diferența este că ei au plecat de acolo de mult timp tocmai pentru că și-au dorit un viitor mai bun. Astfel, trag concluzia că vasluienii cu gândire logică, moralitate și spirit civic nu locuiesc în Vaslui.
     Ca să nu fiu nedrept, să știți că județul Vaslui nu e singurul cu o rată ridicată de bătăi, omoruri și violuri. Vrancea, Botoșani și Brăila sunt într-o profundă concurență cu județul Vaslui. (Concurență care, după părerea mea, nu-i deloc de neglijat).
     EXISTĂ O PETIȚIE ÎN CARE SE CERE ARESTAREA TINERILOR VIOLATORI PE CARE VĂ INVIT SĂ O SEMNAȚI. CONSTANȚA ESTE PE LOCUL AL 3-LEA LA NUMĂRUL DE SEMNĂTURI. ÎMPREUNĂ PUTEM SHIMBA CEVA ÎN ȚARA ACEASTA ! CLICK AICI !
     Nu uitați că anual din județul nostru pleacă peste 2 miliarde de euro reprezentând TVA și taxe plătite de patroni. Statul împarte banii în zonele care nu produc nimic. Vasluienii își iau ajutoarele sociale și pensiile din TVA-ul pe care Constanța și alte orașe pe + îl plătesc.
     De asemenea, dacă vreți să vă amuzați, urmăriți clipul de mai jos, făcut de mine în care parodiez o reclamă la Kinder și prezint surprizele din Vaslui. Pe Facebook-ul "După o lună în Vaslui" a avut peste 12,000 de vizualizări. Aștept opiniile voastre :)

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Niște cretini vasluienii ! Merită să moară pentru fapta lor. Un viol distruge o viața !

    RăspundețiȘtergere