Slider

Spune-le prietenilor

DraCul nostru Dictator, A rămas fără vapor

  Salutare fraţilor. Na că weekend-ul acesta a început foarte foarte tensionat. După ce că un avion s-a prăbuşit în Ucraina si a murit şi un român acolo, după ce că în Israel şi în Palestina se joacă un fel de Counter Strike pe străzi, s-a intâmplat şi la noi un eveniment fără precedent. Vaporul de lux care a apartinut familiei Ceauşescu a luat foc.
     Nava de protocol Comandor, care a aparţinut dictatorului Nicolae Ceauşescu, a fost mistuită de flăcări. Vâlvătaia a măcinat tot mobilierul din interiorul ambarcaţiunii. Iar pompierii s-au chinuit mai bine de patru ore să potolească flăcările. Vaporul de lux se afla în restaurare în şantierul naval din Tulcea. Anchetatorii nu exclud ca focul să fi fost pus de cineva, dar nici ipoteza unui accident nu este neglijată.
    Asta este, ce să facem, se mai întamplă. Păcat totuşi, se puteau scoate bani frumosi din închirierea navei. Nicule, ce să-ţi facem? ai rămas cu buza umflată, desigur daca mai ai buze, dupa 25 de ani nici oase nu cred ca mai ai... . Să nu fi supărat mă Ceauşescule, să nu te răsucesti în mormânt de ciudă. Eeee ai trecut şi tu printr-o experienţă de genu' ăsta. Dictatorul de acum la câte vapoare a dat foc şi tot e vesel....hă hă hă.... .
    Keep Reading Urban :).

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu