Slider

Spune-le prietenilor

Simona Halep mândria României !

 Bucurie pentru Romania ! Revenita dupa o usoara accidentare suferita in Olanda, Simona Halep a reusit cea mai buna performanta din cariera sa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Sportiva constanteanca, locul 3 WTA, s-a calificat in turul 3, dupa ce a invins-o in turul 2 pe Lesya Tsurenko ( Ucraina, locul 170 WTA ) cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, meciul a durat o ora si 49 de minute. Prntru calificarea in turul al treilea, Simona si-a asigurat un cec de 71 000 de lire sterline ( £ ), si 130 de puncte WTA.
   Foarte tare nu? Constanteanca noastra joaca bine. Pariez ca englezii saliveaza cand o vad jucand...au si motive. Halep face mandra Romania. Frumoasa este, bogata este, campioana este, ce mai lipseste? Probabil un sot care sa ii duca apa la antrenamente. Chiar si asa i-a pus Dumnezeu mana in cap aluia.
     Astept cu nerabdare urmatoarele meciuri ale Simonei. Totusi haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Cum ar fi daca si finala de la Wimbledon ar fi tot intre Sharapova si Halep? Pentru noi ca romani ar fi o grea piatra de incercare dar ar fi frumos de privit.
La o adica ce are rusoaica asta si nu are Simona? Ca tehnica este superioara doar pentru ca este mai batrana. In rest in afara de faptul ca tipa pe teren de parca e fugarita de marinari negri abia venit din voiaj, nu este cu nimic mai buna decat romanca noastra.
Aaaaa ba da, Maria Sharapova are ceva ce Simona nu are, ceva ce toti rusii au si romanii nu au, GAZE.
     Una peste alta, o sustinem pe Simona Halep si ii uram mult noroc in meciurile viitoare. Iar pentru Sharapova cum se spune in lumea teatrului SA-TI RUPI UN PICIOR.
    Keep Reading Urban :)

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu