Slider

Spune-le prietenilor

Enel sau despre cum suntem furati in fiecare zi !

  Fiti atenti aici ! Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), Claudiu Dumbrăveanu, şi Florin Gugu, director la Enel, vor fi cercetaţi în continuare în stare de libertate, dar sub control judiciar, a decis definitiv marţi Curtea de Apel Bucureşti. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Gheorghe Ciubotaru, asociat la SC ElectroAlfa International.Claudiu Dumbrăveanu, Florin Gugu şi Gheorghe Ciubotaru au mai multe interdicţii, printre care şi aceea de a nu-şi exercita profesia, meseria sau să nu desfăşoare activităţile în exercitarea cărora au săvârşit fapta penală.
       Anchetatorii susţin că, în anul 2013, Claudiu Dumbrăveanu, vicepreşedinte ANRE şi membru al Comitetului de reglementare, a pretins şi a obţinut de la Florin Gugu foloase necuvenite pentru SC ElectroAlfa International, al cărei asociat este Ciubotaru.Foloasele necuvenite constau în atribuirea a două contracte de execuţie lucrări în valoare totală de peste 407.000 lei, în schimbul îndeplinirii de către Claudiu Dumbrăveanu a unor acte contrare îndatoririlor sale de serviciu, respectiv efectuarea la 21 iunie 2013, 2 şi 3 octombrie 2013 a unor intervenţii, în virtutea funcţiei, pentru avantajarea intereselor Enel, şi anume micşorarea procentului de reducere a tarifelor de la 6% la 1,3%, majorarea unui spor de eficienţă de la 25% la 50% şi informarea Enel despre faptul că un control nu avea la bază o reclamaţie, ci era în programul anual de control.
      IN PRIMA JUMATATE A LUI 2013 CLAUDIU DUMVRAVEANU I-A PUS IN VEDERE LUI FLORIN GUGU CA, UN URMA DESCOPERIRII UNEI DUBLE TAXARI A CERTIFICATELOR VERZI CATRE CONSUMATORI IN ANUL 2012,  ENEL DISTRIBUTIE MUNTENIA ESTE PASIBILA DE SANCTIUNI CONSTAND IN REDUCEREA TARIFELOR DE FURNIZARE A ENERGIEI ELECTRICE CU 6 %.  Conform surselor.
       Asadar dragii mei cititori.....AM FOST TALHARITI ! Ne-au pus sa platim acele certificate de doua ori. Dupa ce am platit noi unde credeti ca s-au dus? Nu stiu, dar probabil au fost investiti pentru o calitate mai buna a serviicilor Enel pentru ca beneficiarii sa se bucure de o calitate sporita a curentului electric, adica pe scurt in buzunarul lor. Asa e oameni buni, din cauza unor nesimtiti, unor ghiolbani care fac umbra pamantului degeaba a trebuit sa ne luom de la gura si sa facem compromisuri financiare ca sa le umflam curul lui Ciubota si altora de teapa lui. De ce? Pentru ca ei sunt destepti si stiu sa fure? Nu dom'le ! Niciun control judiciar ! Parnaie direct ! "Puscaria bratara de fier" ! Cine fura tara ? o Ciubota, o Dumbrava care defapt e Tufa si un al 3-lea care nici nu merita pomenit... sau poate merita UNDE NU ESTE DURERE NICI INTRISTARE.....
        Propun ca din banii platiti in plus, sa li se livreze chiftele mici la mititica o luuuunga perioada de timp. Si sper din tot sufletul ca in celula sa nu aiba curent electric, iar dupa indelungi plangeri gardienii sa le spuna ca problema este importanta si ca se lucreaza la remedierea inconvenientului, o echipa este pe drum si se ocupa deja ! Totusi, ca sa vedeti ca nu sunt rau, in semn de solidaritate pentru acesti amarati care vor sta pe intuneric, sa le tina fiecare roman cate o lumanare... Amin... Ma scuzati vroiam sa zic Keep Reading Urban :).

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu