Slider

Spune-le prietenilor

Rămânem fără curent !


   Salutare fraţilor, pentru unii dintre noi mai puţin norocoşi, se opreşte curentul :(. Ăştia de la ENEL au lucrări anuale de făcut si trebuie sa oprească furnizarea de energie electrică.
    Astăzi, 22 iulie, în intervalul 8.00 - 18.00, în Constanța, zona Piața Griviței, străzile: Constantin Brătescu, George Enescu, Daciei, Căpitan Petre Romulus, Mihăileanu, Gheorghe Lazăr, Mercur, Ilarie Voronca; zona Casa de Cultură, străzile: Avram Iancu, Atelierelor, Sarmisegetuza, Constantin Brătescu, Griviței, București, blocurile: L88, L89, L85, L103, L104, L118, L119, L114, L115, L116, L120, L121, L25, L26, L27, L126, L127, L129, L130, L131, strada Daliei, restaurant Rapsodia. Între orele 8.00 și 16.00, zona Casa de Cultură, străzile: Operei, Ivanovici, Bogza, Rapsodiei, Jora, Caudela; localitatea Dulcești și în Mangalia, blocuri IAS și Herghelie. În intervalul 8.30 - 15.30, în Năvodari, străzile: Recoltei, Prelungirea Recoltei, Sibioarei și între orele 8.00 și 20.00 în localitățile Independența și Fântâna Mare.
    Îmi pare rău pentru cei afectaţi, şi sper să aveţi din nou curent in cel mai scurt timp.
Sper ca toată lumea afectată să stea calmă şi să nu intre în panică pentru că nu poate să intre pe facebook. Să ştiţi că nu-i sfarşitul lumii dacă stai 10 ore fără facebook. E adevărat, e greu, e mai rău decat picătura chinezeasca, e sevraj pur dar trebuie sa fiţi puternici si să rezistaţi. Să vă mai spun ceva, momentele astea sunt prielnice pentru vecinii "deştepţi" care vor profita de aceste ore ca să umble la contorul de curent, ori vă taie de la voi nişte fire, fiindcă îi sunteţi mai nesuferit, ori pune la el în contor o sârmă sau un beţişor de îngheţată ca să nu se mai rotească. Aşa că aveţi mare grijă.
 Keep Reading Urban :).

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu