Slider

Spune-le prietenilor

Hotii de la Medgidia au fost prinsi !



Tare frate ! Politia Romana si-a facut datoria ! Cei cinci suspecti arestati preventiv in cazul jafului de la Oficiul Postal Medgidia au fost condamnati cu executare si au primit pedepse intre 2 si 4 ani. Cei cinci barbati sunt acuzati ca au furat 247.000 lei din seiful Postei Medgidia. Jaful a avut loc in noaptea de 30 spre 31 ianuarie cand tot orasul era impanzit de jandarmi si politisti mobilizati din cauza vremii nefavorabile. Anchetatorii spun ca suspectii au patruns prin efractie in sediul postei, au aruncat pe fereastra seiful care cantarea 300 de kg si l-au urcat apoi in duba Postei parcata in garaj. Apoi au furat duba dupa ce au gasit cheia intr-un fiset. Destinatia a fost localitatea Cuza Voda unde au carat seiful pana in sufrageria unui imobil, l-au taiat cu flexul si au scos bancnotele. Politistii spun ca hotii nu au impartit "prada" matematic, ci au distribuit in mod egal caramizile de bani. Nu ca este genial ? Ii dau si eu unuia 10 teancuri de 1 leu si eu iau doar 4 de 500 lei .
     Dar totusi, asa ceva? In timp ce in filmele americane invatam sa spargem seifuri cu stetoscopul, ascultand pana se deschide, in Romania il ducem in sufragerie si il spargem cu flexul. Romanul e inventiv dom'le! Si in Rotterdam romanii aia au deschis usa Muzeului Natoinal cu un patent. Si dupa modul in care au impartit banii deduc ca erau niste intelectuali specifici Medgidiei care mai mereu dezbat filozofie pe strazi, discutand cu patos despre Platon si Aristotel. Majoritatea tuciuriilor de pe strazile din Medgidia sunt culti si elevati, saracii de ei ! De atata filosofie si limba Romana, nu au apucat sa invete sa numere :(. Dar nu e tarziu :). Sunt sigur ca la Facultate vor avea intre 2 si 4 ani sa invete a numara scrijelind liniute cu unghiile pe pereti. Nu-i nimic ma baieti, la Facultate invatati si alfabetul cand scapati sapunul : AAAAAAAAAAAAAAA.
      Si totusi, ma intreb asa... politia ce pazea? Se spune ca orasul era impanzit de jandarmi si politisti, dar desigur ca si ei de atata munca patriotica nu au fost atenti. Probabil faceau nani in dube privind cum zapada se asterne lin si acopera orasul. Singurul proverb potrivit este "S-a intalnit hotul cu prostul".
       Astept comentariile voastre. Keep Reading Urban :)

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu