Slider

Spune-le prietenilor

Prostia Romanească Episodul : Bețâvul și tractorul

 Salutare fratilor. Saptamana asta o sa abordez un subiect putin ciudat. Romanul este inventiv, toata lumea stie asta, dupa ce au inventat roaba cu motor de drujba, dupa ce au inventat Dacia 1310 care e trasa de cal, si au spart usa unui muzeu international din Olanda cu un patent, romanii au stat pe tusa si s-au odihnit. Si cum se odihneste romanul? Se imbata. Si dupa faimosul Gogaie care ar trebui sa fie subiect de BAC, vine un alt nene din Topraisar care reuseste sa fie cel mai penal din comuna lui si incalca mai multe reguli rutiere.
   Polițiștii din comuna Topraisar cercetează penal un bărbat care a reușit performanța de a încălca mai multe norme rutiere într-o singură seară. Oamenii legii l-au oprit pe suspect duminică, în jurul orei 22.00, pe strada Grâușorului, din localitate, în timp ce acesta conducea un trctor neînmatriculat și neînregistrat. Mai mult, anchetatorii au stabilit că șoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Iar surprizele nu s-au oprit aici... În momentul în care a fost testat cu aparatul Drager, polițiștii au descoperit că suspectul avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Doamne, doamne, romanu asta dom'le ! Sunt sigur ca la dansul in Topraisar e vedeta de vedeta. Nici 007 nu e asa tare ca tractoristul asta.
     Dar romanilor le plac tractoarele. Atat de mult incat le fura. Tot ieri la Pogonanele jud. Buzau, un hot de tractoare a fost batut mar, si a murit in masina politiei in timp ce il duceau la spital. Lumea spune ca barbatul obisnuia sa fure tractoare si sa se plimbe cu ele pana le termina benzina. Minunaaaaat !!! Japonezii cu soarele, romanii cu tractoarele. Acestora nu le trebuie inchisoare sau amenzi, acestora le trebuie alt tip de corectie. Dati prin miere si apoi prin fulgi de gaina, legati de tractorul furat si tarati prin toata comuna. Singura modalitate.
     Pe final, nu pot sa spun decat ca imi doresc ca hotul nostru sa nu se rezume la tractoare, pe viitor poate fura un MIG sau un F 16 si merge cu el pana goleste rezervorul. Keep Reading Urban :).

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu