Slider

Spune-le prietenilor

Feriți-vă de Blestemul Cardurilor de Sănătate !

 

      Salutare fraților ! Abordăm astăzi un subiect minunat care ne va face să râdem pe de o parte, dar să și plângem pe cealaltă. Astăzi vom stabili o legătură între medicină, CNAS, preoți și Satana.
În Românica secolului XXI, există câteva milioane de oameni (majoritatea pensionari) care cred încă în Diavol. Dintre aceste câteva milioane avem vreo 300,000 de extremiști care au impresia eronată că Antihristul bate la ușă, și trebuie să facem ceva să îl oprim.
În anul 2014, în România s-a votat reformarea sistemului de sănătate și introducerea unor carduri pentru fiecare asigurat, având drept scop facilitarea și îmbunătățirea sistemuli actual care este învechit.
     Și acum oameni buni, fitilul care a aprins bomba este cuvîntul "card" care citit de la coadă la cap se citește "drac". Și s-au pornit ăia 300,000 de extremiști să lupte împotriva acestor instrumente deosebit de periculoase care vor duce la distrugerea umanității !!! Mii de călugari adunați de pe străzi s-au unit ca să protesteze, iar restul până la 300,000 sunt oameni care pun botul la prostia unora și refuză cardul speriați de demoni și stafii.


     La toate înregistrările video pe care le-am văzut cu proteste sau dezbateri, am remarcat o violență excesivă a celor care refuzau cardul, aproape ca ar fi bătut pe toată lumea numai să nu atingă acel card. Foarte mulți călugări din toată țara tipăresc broșuri și afișe împotriva cardurilor și a antihristului și vor să atragă tinerii spre gândirea cea dreaptă. Așa ceva ?!
     Cei de la CNAS lucrează la o soluție pentru ca acești amărâți să primască paracetamol în caz că răcesc. O soluție probabilă ar fi niște documente ștampilate care atestă asigurarea dar acestea ar trebui reînnoite din două în două săptămâni.
     În concluzie AVEM 300,000 DE NEBUNI ÎN ȚARĂ !!! Nu există nicio șansă ca acești oameni să fie în deplinătatea facultăților mintale. Au stagnat cu mintea în Evul Mediu.
Când au fost întrebați dacă au carduri bancare aceștia au răspuns că au, și mai mult, de ele nu le este frică. După ei DRAC-ul de sănătate e mai al dracu decât DRAC-ul bancar pe unde le vin banii.
Acest soi de nebuni ar trebui să spargă buturugi la Cogealac la ce mentalitate primitivă au.
     Să nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic cu faptul că refuză cardurile, motivul este odios. Aceste carduri se vor dovedi pâna la urmă o sulă în coasta medicilor de familie fiindcă sigur vor avea probleme cu POS-urile. Este dreptul acelor oameni să refuze cardul și trebuie găsită o alternativă, dar este și dreptul meu să fac tărăboi pe seama lor și a motivelor aberante pe care le-au enunțat.
      În fine, vorbind acum foarte serios, dacă prin absurd ar fi existat un "antihrist", nu și-ar mai fi bătut el capul cu carduri și draci, cel mai simplu ar fi fost să-și facă un cont de facebook sau foursquare că acolo ar fi văzut exact viețile oamenilor și ar fi putut să le dea și like.
Așa că nu vă speriați, că și dacă ar fi să vină antihristul, garantez că ar fi ocolit cu siguranță România. Desigur, dacă nu cumva antihristul pleacă din România primăvara în Spania la cules căpșuni.

V-am pupat  :)

Share this:

Despre autor

Sunt un simplu constantean caruia ii place sa vorbeasca in mod public despre orasul natal precum si actualitatea urbana de la malul marii. Pentru munca depusa am fost rasplatit cu premiul 10 Oameni de Valoare ai Constantei la categoria Mass-Media. Datoria mea nu se opreste aici, promit sa raman la fel de realist si taios ca pana acum ! Lectura placuta in continuare :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comentarii:

  1. Ce sa si faci ? Niste dementi. Si trasul pe roata a fost abolit de cateva sute de ani.

    RăspundețiȘtergere